Hostels

Gracia Hostel gelegenheid

(VERKOCHT)

Toplocatie Hostel en voortdurende zakelijke kansen. Gelegenheid om uw eigen hostel bedrijf te bezitten in het hart van het opwindende Barcelona, ​​Spanje. Geniet van een zeldzame kans om je eigen, winstgevende hostel in Turnkey te bezitten en te runnen, niet alleen in het hart van de bruisende kosmopolitische stad van Spanje, maar in het district Gracia. Deze authentieke wijk in Barcelona, ​​gekenmerkt door kleine geplaveide straten, onafhankelijke supermarkten, boetieks en lokale restaurants, biedt toeristen een uitstekende locatie voor een budgetprijs.

Te koop is het eigendom van 450 m2 en 64 bedden bedrijf ideaal voor een bewoner eigenaar (s) operator. Dit hostel ligt in de buurt van alle belangrijke toeristische attracties en bestemmingen, evenals op loopafstand van doorlopende openluchtcafés en entertainment. Naast de locatie zijn alle mogelijke vormen van massatransport (metro, stadsbus, Barcelona Bus Turistic en taxi) in de buurt van het centrum. De meest controversiële kerk van Europa, La Sagrada Familia - het levenswerk en de laatste rustplaats van Gaudi, wereldberoemde kunstenaar die Dali inspireerde - (ligt op slechts 15 minuten lopen van het hostel).

Bezettingsgraad ergens tussen 80-97% bezettingsgraad (seizoensgebonden) - met periodieke volledige boekingen. Alle licenties, vergunningen en boekhoud accounts zijn beschikbaar voor beoordeling.

De gelegenheid Gracia Hostel:

Koopprijs: 1.300.000 euro
Hostel grootte: 450 m2
Bedden: 64
Slaapkamers: 14
Badkamers: 4
Gemeenschappelijke Lounge:
Gemeenschappelijke keuken / restaurant:

Samenvatting van investeringsmogelijkheden:

Hostel business te koop met bewezen track record en zakelijke accounts
64 onafhankelijke bedden
Locatie binnen 5 minuten lopen naar Metro
Locatie binnen 20 minuten met de metro naar alle belangrijke toeristische bestemmingen, waaronder Park Güell, La Rambla, La Sagrada Familia en het strand van Barcelona
Organische groei door regionale prijsstijgingen van onroerend goed en voortdurende verwachte prijsstijgingen in de komende 5 jaar
20 minuten rijden naar de internationale luchthaven van Barcelona
De aankoopprijs biedt jaar na jaar een sterk rendement op investeringen
Bewezen sterke business
Uitstekende investeringsmogelijkheid